Skip to main content

Kerstpakketten

Voordat je het weet is het weer de mooiste tijd van het jaar: kerst! Hét moment om jouw medewerkers te verrassen met een origineel kerstpakket. Maar vaak is dit iets wat lastig is om samen te stellen. Want hoe kies je een kerstpakket dat voor iedereen leuk is? Daar kunnen wij jou bij helpen. Bij Braveau hebben we een uitgebreide showroom met een ruim aanbod producten waar je volop ideeën en inspiratie kunt op doen. Wij helpen je graag met het samenstellen van een origineel kerstpakket, zodat je jouw personeel zich ieder jaar weer blij kunt verrassen.

Kerstpakket samenstellen

In onze showroom hebben we om jou op weg te helpen een hoop standaardpakketten en luxe kerstpakketten klaarstaan met verschillende thema’s om uit te kiezen. Denk aan een heerlijk borrelpakket met een bijpassend wijntje of speciaal bier. Maar ook interieurartikelen zoals plaids, een gepersonaliseerde waterfles en diverse kerstaccessoires behoren tot de mogelijkheden. Natuurlijk zijn er favorieten die jaarlijks terugkomen, maar het aanbod wisselt jaarlijks zodat je ieder jaar weer nieuwe producten hebt om uit te kiezen. Wil je kerstpakketten bestellen van 20 stuks of meer? Dan ben je ook helemaal vrij om zelf een kerstpakket samen te stellen. Kies jouw favoriete producten en combineer verschillende thema’s. Zo kun je écht een uniek pakket kiezen wat past bij jouw personeel. Dit maakt het meteen extra persoonlijk, wel zo leuk toch?

Sociale werkplek en lokale producten

We zijn er ontzettend trots op dat Braveau naast een lunchroom en winkel ook een sociale werkplek is. Binnen ons aanbod dagbesteding is kerstpakketten inpakken daar een van. Alle kerstpakketten worden daarom met liefde en plezier ingepakt met en door onze kanjers, gewoon in de showroom. Om dit extra speciaal te maken, zit er in ieder kerstpakket een kaartje zodat de ontvanger weet wie hun pakket zo mooi heeft ingepakt. Wij blij en jullie blij!

Lokale producten

Onze kerstpakketten showroom is gevestigd in Sint-Oedenrode, in de gemeente Meierijstad. We vinden het belangrijk om lokale ondernemers te steunen. Daarom werken wij graag samen met verschillende winkeliers in de buurt. Van lokale biersoorten tot heerlijke bodybutters en ook dit aanbod wisselt ieder jaar.

Kerstpakketten bestellen? Wij staan voor je klaar!

Het kiezen van het juiste kerstpakket voor jouw personeel kan een lastige klus zijn. Daarom willen we alle klanten die onze showroom bezoeken de volledige aandacht kunnen geven. Wij nemen de tijd om al jouw wensen te bespreken en samen vinden we het perfecte en originele kerstpakket om jouw personeel mee te verrassen. Heb je een keuze gemaakt? Dan nemen wij het vanaf hier over. Wij gaan samen met onze kanjers aan de slag om jouw kerstpakketten feestelijk in te pakken en leveren ze op de afgesproken tijd en plek bij jou op locatie. Wil je langskomen om het aanbod in het echt te bekijken? Je bent altijd van harte welkom! Bel of mail ons even om een afspraak in te plannen of loop gewoon gezellig binnen.

Close Menu