Skip to main content

Relatiegeschenken

Er is altijd wel iets te vieren. Bij Braveau hebben we een uitgebreide showroom vol met producten om uit te kiezen. Variërend van heerlijke borrelhapjes, wijnen en speciaal bier tot gezelschapsspellen, interieurartikelen en themaproducten. Meer dan genoeg keuze dus om jouw werknemers op ieder moment een tof en origineel relatiegeschenk te geven.

Een geschenk voor iedere gelegenheid

Een relatiegeschenk is iets wat je op diverse momenten kunt geven. Op de werkvloer kan dit van alles zijn. Denk aan een jubileum van een collega, een nieuwe medewerker is door zijn of haar proeftijd heen of binnen het bedrijf is een grote mijlpaal bereikt. Maar er zijn natuurlijk ook een hoop feestdagen waarop een relatiegeschenk dé manier is om dit samen te vieren. Denk aan een presentje voor Pasen, Sinterklaas, Kerst, Dag van de bouw en Dag van de zorg. Om ervoor te zorgen dat jij precies vindt wat je nodig hebt, hebben we een ruim assortiment producten om uit te kiezen.

Standaardpakket of een pakket op maat

In de showroom staan een hele hoop standaardpakketten met verschillende thema’s om uit te kiezen. Bijvoorbeeld luxe relatiegeschenken, een borrelpakket of een kerstpakket. Gaat het om een bestelling van 20 pakketten of meer? Dan heb je ook de mogelijkheid om jouw relatiegeschenk helemaal zelf samen te stellen. Dat is meteen extra persoonlijk, want jij kent jouw personeel natuurlijk het allerbeste! Wij denken hierin graag met je mee zodat je jouw personeel kunt verrassen met een origineel relatiegeschenk.

Relatiegeschenk met logo of naam

Wil je een of meerdere producten voorzien van het logo van je bedrijf? Dat kan! Bijvoorbeeld een Dopper, sleutelhanger, borrelplank of tas. Zo is jouw relatiegeschenk helemaal in de huisstijl en kunnen medewerkers gelijk wat extra reclame voor je maken. Win-win! Voor een persoonlijke touch kun je er ook voor kiezen om producten te voorzien van namen. Denk aan een leuke drinkfles of een bedankkaartje.

Sociale werkplek

Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat Braveau naast een lunchroom en winkel ook een sociale werkplek is. We bieden verschillende mogelijkheden aan voor dagbesteding en de relatiegeschenken zijn hier ook onderdeel van. Alle pakketten worden in onze showroom met liefde en plezier ingepakt met en door onze kanjers. Bij ieder pakket zit ook een kaartje zodat mensen weten wie het gezicht is achter het inpakken van hun feestelijke pakket. Wel zo leuk toch?

Lokaal winkelen

We zijn blij met onze plek in Sint-Oedenrode, binnen gemeente Meierijstad en werken graag samen met verschillende lokale winkelondernemers. Veel van de producten uit onze collectie relatiegeschenken komen daarom ook uit de buurt. Het aanbod wordt continu uitgebreid en wisselt regelmatig, zo is er iedere keer weer iets nieuws.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij willen onze klanten graag de aandacht geven die ze verdienen. Daarom helpen we jou met iedere stap, totdat je hét perfecte en originele relatiegeschenk gevonden hebt. Jij blij? Dan zijn wij dat ook! Je kunt ervoor kiezen om de pakketten op te halen, maar in overleg kunnen wij ze ook gewoon bij jou op locatie brengen. Zo hoef je na het bestellen nergens meer over na te denken, wij staan gewoon op de afgesproken tijd en plek voor de deur. Heb je tussendoor vragen? Dan kun je ons altijd bellen, mailen of gewoon even binnenlopen in de showroom.

Close Menu